КНИГИ

Препоръчваме Ви следните бизнес издания на наши лектори

Избрана селекция от книги, за които гарантираме!
Откриите нужната тема и поръчайте още сега чрез автоматичната форма най-долу. 

 


"Тайни формули за автентична работодателска марка" от Али Аяз

Как управлявате работодателската си марка?

  • Знаете ли откъде да започнете проекта си за управление на работодателската марка?
  • Имате ли трудности при комуникирането на резултатите с висшия мениджмънт?
  • Знаете ли, че трябва да изградите вътрешен екип за управление на работодателската марка?

Не сте сами. 50% от проектите за управление на работодателската марка са отменени на някакъв етап. В тази книга ще научите защо се получава така и как да управляваме работодателската марка правилно, цялостно и последователно.  

 

Цена: 20лв. с ДДС


Бестселъра "Силата да преговаряме - Как да договорим всичко, навсякъде, по всяко време" от Дерек Арден

Книгата е своеобразно ръководство за подготовка, провеждане и затваряне на преговори. В "Силата да преговаряме", Дерек съчетава над 25 години опит в преговорите с академични изследвания от Harvard Business School, за да направи книгата задължителен наръчник за всеки, занимаващ се с преговори.  

Повече за книгата и Дерек Арден можете да откриете тук - "Силата да преговаряме" от Дерек Арден

Цена: 24 лв. с ДДС


Бестселъра "Новите лидери - Ръководство по лидерство за мениджъри от третото хилядолетие" от Паоло Руджери

Най-продаваната книга на международния бизнес консултант, предприемач и практик Паоло Руджери е публикуван на английски, испански, български, португалски, италиански и японски, като от нея са продадени над 50 000 броя само в Европа и САЩ. В книгата Паоло споделя ценни съвети на теми като мотивация, лидерство, управление на човешките ресурси, управление на финансите и продажби. 

С Паоло Руджери сме работили вече 4 пъти и нямаме търпение да си сътрудничим отново! Всяка негова поява на бизнес събитията ни е гарантиран успех и затова включихме книгата "Новите лидери" в този списък, сигурни, че няма да ви подведем.

 Цена: 24 лв. с ДДС


"Как да печелим от Интернет?" - втората книга на Александър Ненов

Книгата е определена като "Капинанът", който ще ви покаже законите и неписаните правила за бизнес и продажби в Интернет. Куп успешни практики, бизнес модели и стъпка по стъпка пътеки към успеха, които да ви помогнат да изберете най-добрата стратегия за вашия бизнес в Интернет. Независимо дали имате местен бизнес, работите с клиенти на световно ниво или просто имате хоби, което се чудите как да монетаризирате в Интернет - това е книгата за вас. 

"Как да печелим от Интернет?" е озаглавено и събитието на Александър Ненов, където на живо ще получите консултация и извлечете максимума от един от най-успешните онлайн предприемачи в България. Повече за събитието ще откриете тук: www.AlexNenov.tothetop.bg

Цена: 22 лв. с ДДС


Наръчник "Нови пазари" - Топ съвети за бизнес зад граница

По повод форум "Нови пазари" - събитие за споделени практики от топ експерти и успешни бизнеси в различни области, издадохме краткия "Наръчник "Нови пазари"", където в рамките на 30 страници събрахме по 5 топ съвета от всички лектори на събитието, както и интервюта и полезни статии от тях на темите "10 стъпки и принципи за успеха" от Паоло Руджери, "Международен бизнес етикет" от Добринка Бързачка - Кардун, "Интернет - безкраен нов пазар" от Александър Ненов, Международно търговско право и Международно счетоводство от топ консултантски фирми за страната, "Как да прескочим езиковата бариера" от Орлин Георгиев, както и съвети от успели международни предприемачи като Георги К. Първанов (България) и Марек Мерзек (Полски предприемач с бизнес в 25 страни).   Ако притежавате бизнес на местно ниво или вече работите зад граница, но глдате и към нови пазари - със сигурност Наръчника ще е полезно четивоа за Вас! 

Цена: 12 лв. с ДДС

Форма за поръчка на книги