СЪБИТИЯ

Ако искате да реализирате конкретно събитие, ние сме насреща да ви помогнем! Благодарение на опита и мрежата от партньори, която сме изградили, имаме възможност да ви помогнем с различни формати събития. Работата с ToTheTop ще ви спести време и енергия, а в замяна ще получите професионално организирано събитие, отстъпки от доставчици и гаранция за качество!

Вътрешнофирмени обучения

Опитът в различните вътрешнофирмени събития и отворени бизнес семинари ни дава увереност да предложим качествени обучения по желана от вас тема.

Партнираме си както с български, така и с чуждестранни лектори и коучъри. Това ни дава страхотната възможност да предлагаме адекватни обучения към българската бизнес среда, внос на иновативно know-how и срещи със специалисти на средно и високо ниво от цял свят!

Услуги за събития

Като гъвкава компания, работеща в динамична среда, ToTheTop предлага и различни други услуги за събития - посредничество, договаряне на услуги и отстъпки за услуги за събития, консултации и други.

По този начин сме сигурни, че опитът ни ще ви послужи по най-добрия начин, съобразено с възможностите и ситуацията, в която сте!

SoftSkills Academy

SoftSkills Academy е серия от бизнес семинари и обучения, която внася опит и иновативни практики по т.нар. SoftSkill умения. Това са уменията за преговори, лидерство, мотивация, комуникация, вземане на решения, изграждане на екипи и т.н., които помагат на човек да стане по-добър в това, което прави.

Посетители на SoftSkills Academy са управители и собственици на малки и средни фирми, мениджъри на високо ниво от големи компании и амбициозни хора, с желание за самоусъвършенстване в конкретните теми.

Споделете ни случая си: